Pertama kali makan

Nak tanya sikit, normal ke kalau baby 6 bulan baru makan hari pertama tu dia mcm kluarkan balik bubur tu. Dia mcm blom pandai nak telan. And bubur x hbis pun. Mkan sikit sgt. Risau lah pulak takut xnormal 😔

1 Balas

Yes, absolutely normal😊 Awak ada FB tak? Follow happybabyfoodmalaysia. Awak akan belajar macam2 pasal pemakanan baby. Ada banyak info. Bila awak dah belajar, confirm awak dah takkan risau dan rasa apa yang awak tengah rasa sekarang ni. Cuma kita sebagai ibubapa kena gali ilmu je. 😊