demam

Hi nak tanya siapa pernah demam masa dah masuk trismeter kedua? ada apa2 effect tak? Suggest perlu makan tak ubat demam ??

1 Balas

Jgn mkn apa2 ubat sis. Even doc sendiri pun tak kan bagi kita ubat kalau preggy. Kexuali sis pergi klinik swasta, mereka akan bagi, nak bisnes. Minum air lemon suam sis. Mcm saya, kalau rasa nak demam, flu, saya akan minum air lemon suam. Tp setiap hari pun saya amalkan minum air lemon suam tanpa gula.

5y ago

Ye sis. Kalau doc kat kk, mereka tak galakkan ibu mengandung mkn ubat demam. Ada pun mereka akan bagi panadol yg dos rendah.