37 weeks

Hi. Nak tanya. Siapa pernah bersalin 37 weeks. Berat baby berapa time beranak?

37 weeks
134 Balas

im almost bersalin 37weeks 4 times and 36 weeks premature. berat klu girl 2.7kg bby boy 2.9kg... 36 weeks tu berat 2.6kg

3y ago

sya ingat kaka sya dlu brat bby 1.9, x masuk inc..d bwah 1.9 bru msyk doc ckp

sy dri 36w4d msuk wad sbb ad lendir n bukaan dh 2cm..skng dh 37w bukaan msih 2cm..bnyk kli kne seluk smpai berdrhh🥹dh bnyk brjln cngkung ap smua still 2cm🥹due 18/9...doakan sy dprmdhkn n cpt brslin ye ☺️

2y ago

maaf tanya, lendir tu bercampur darah tak? dan pekat or cair yea?

2.5kg hingga 4.5kg Kata doktor itu berat baby paling Normal.

2y ago

hai, sama lah kes kita, kena serah diri sebab baby besar. kalau air ketuban belum keluar lagi , jadi mmg akan induce masa serah diri nanti. sy selamat melahirkan baby berat 3.10kg 37week 2day

Sya 37w3days baby berat 3.4kg... ank sblm ni 3.6kg... lahir 38w2dys normal... esk sya kna serah diri SBB gDM... 38w kna bersalin..doakan saya ya sahabat semua

35 week bersalin selepas Naik flight 2014 baby girl sihat , dipaksa bersalin 37 on insuline /stress bezos hubby meninggal sebulan awal sebelum baby lahir alhamdullilah baby boy sihat 😃

saya tgh layan contractions skang... now 37 weeks and baby dah berat 2.9kg...doc ckp kecik sikit tapi xpe dah full term... sbb awalkan bp saya tinggi sgt so doc xnk amik risiko....

Tumpang tanya, ada x mommy2 yg mengalami baby breech di usia kandungan 37weeks? Apa yg kita perlu buat? Risau womb semakin sempit, takut baby xboleh nk pusing lg.

2y ago

Sama mcm saya sis.. tk boleh pusing.. mmg czer.. ni nk masuk kedue czer gak .. 😊

Bersalin normal, takde gdm atau darah tinggi. 37 weeks 7 days, 3.42 kg 🤗

anak 1st (24mei2015) lahir pada 38minggu 6hari dengan berat 3.16kg. skrg anak 2nd hari ni 37 minggu berat last week 2.9kg... tak tau bila bakal bersalin ni...

sy 36week 6day slmt melahirkan anak ketiga keluar tanda darah + lendir ..berat baby 2.6kg. Alhamdulillah blh discharge balik skli dgn baby ..