Kulit gatal

Hi nak Tanya, siapa kat sini pernah alami kulit gatal gatal kat kaki or tangan? Bila garu mula la luka sana sini, dah tak tahan dah rasanya hmmm ada cara tak nak kasi hilang rasa gatal tu ? #27weeks

21 Balas

saya pernah kne time pregnant ank pertama..sy terus pergi hospital..sbb mlm langsung x blh tdo sbb gatal sngt

2y ago

aah sy time malam je menjadi garu garu sy haih kdg nak tdo dh terbangun sbb betis and peha terasa gatal