Ectopic pregnancy

Nak tanya siapa ada pengalaman.. saya suspek ectopic pregnancy. Scan 4w5d lansung belum ada kantung. Siapa ada pengalaman bole share 🥹🥹🥹

4 Balas

sama mcm sy suspek ectopic pregnancy 4w5d tpi after amek darah dlm masa 48jam tk menunjukkn ectopic pregnancy..klau ectopic darah 4k itu btl ectopic..alhamdulillah kantung sy ade tpi kecik lg 0.6cm..boleh rujuk gov hospital sana lg detail scan

ada sebab kenapa pergi scan awal sgt? Sbb slalunya org pergi scan 6w keatas baru nampak kantung

12mo ago

Scan sebab sakit perut sangat. Konon nak check sakit perut tu saja. Tau tau positif pulakk

Kalau ikutkan 4w5d memang tak nampak kantung lagi. Boleh try repeat scan lagi 2/3 minggu

sis..bole tau sis mse ni betul ke ectopic? sy pun mcm awk skrg..nak tauu