Darah selepas gugur

Nak tanya sesiapa yang ada pengalaman gugur. Berapa lama darah turun ya? Ada tak yang darah stop dalam masa seminggu?

11 Balas

kalau trs kuar darah tanpa stop pergi hospital balik sis walaupon spotting.. pengalaman saya lps dnc 3mggu x stop2 kuar spotting .. sudah nye saya kene dnc kali kedua sbb ada lagi sise tetinggal.. masa saya kene tahan ward ada lagi sorg kene mcm saya pon buat dnc kali kedua... lps buat dnc smggu je saya period trs kering..

saya gugur dah 2 kali.. yg pertama 1 minggu jee darah keluar.. yg kedua 4 hari.. sbb yg kdua tu dia keluar semua.. tu yg tak lama.. cuma mkn jee kene pantang betul...

4y ago

Saya darah kluar 7 hri je lps gugur.. Untuk menentukan darah haid or nifas..ikut umur janin..😀😀

saya dalam seminggu ... sbb sy x kene cuci .. complete miscarriage.. n dokto pesan klo darah bnyk sgt kene pergi hospital balik .. alhamdulillah x de ape2

4y ago

Kalau macam kita yang gugur ni, darah turun seminggu tu kira period ke nifas ye?

Saya gugur last year bulan 12, turun darah sama tempoh macam kita period. Kalau banyak sangat and tempoh yang lama jumpa doc ye sis..

Sy dah 1minggu 2hari.. Cun seminggu stop tapi disebabkan rasa sejuk2, drh dtg lg. Kn btul2 pantang baru cepat bhenti

Sy dalam 3 minggu jugak, seminggu pertama keluar darah merah, lepas tu keluar darah coklat sikit2.

Saya kluar darah sminggu gtu je..lps tu kluar koko gtu jer..sbb completed misscariege..tu drh xbnyk..

4y ago

Kalau macam kita yang gugur ni, darah yang turun dalam masa 1 minggu tu kira period ke nifas ye?

Sy gugur sabtu mlm, smpi skg nie darah stil ade lg.. Kena abeskan antibiotik

Sy dlm 3,4hri jer dah kering darah lpas ggur...

Sy bleeds around 17 hari..