boleh ke pakai?

nak tanya semua, boleh ke pakai inai zehra ni dkt kuku? original dari daun inai. 21week. check up dkt kk

boleh ke pakai?
1 Balas

sebaiknya ms spnjng pregnant elakkn pakai inai..sbb nnti jika berlaku sesuatu memudaratkan pd diri kita esp jika kita alami kurang oksigen... nurse n doc tak dpt nk chck kondisi kita melalui kuku kita ok ke atau biru ke.. dr situ br dpt tw kondisi kita bagaimana ketika kecemasan berlaku .. disini sy sharekan link ttg knp tak blh pakai inai..hrp dpt mmbntu puan https://www.majalahpama.my/jangan-pakai-inai-ketika-hamil-ini-5-sebab-ibu-kena-tahu/