baby first makan bubur 6 month

nak tanya selalu nampak moms bagi makan bubur + evoo .. tp nampak satu video tiktok ni boleh pakai kanola oil sebab ada omega 3 bgus utk otak bayi. mana satu yg bagus ye bulan depan baby akan masuk 6 bulan 🫠

3 Balas

Terpulang. Nak guna evoo boleh, minyak sawit boleh, pure butter boleh. Anak saya pakai unsalted butter.

follow page fb happy baby food malaysia. dekat sana awak akan dpt byk info tentang pemakanan baby

pakai palm oil, ada vitamin ADEK dan sesuai untuk suhu apa2 je... lagi mudah sis