Baby gerak perlahan

Hi nak tanya, sekarang sy dah 38 minggu. Harini bangun lewat pukul 12 tgh hari sbb tidur lepas sahur. Saya rasa baby kurang gerak, kalau ada pun perlahan sangat masa waktu siang. Normal ke mcm ni? Malam tadi aktif je. Kalau sy mula kira dari pukul 12pm kena bagi masa 12 jam lah kan untuk kira 10 gerakan?

1 Balas

kalau kurang gerak dikejut bukan dibiarkan .. kita kena pantau sebab ruang makin sempit pergerakan dia terbatas dekat dalam tu .. baby makin kerap tidur ..