Kurang rasa gerak baby

Ada x yg kt sini dah masok 8 bulan tapy masih kurang rasa gerak baby??kira genap 10 tapy perlahan je dye tendang.

4 Balas

baby saya dari mula saya rasa baby gerak memang perlahan je kadang2 saje dye kuat..doktor ckp sebb perot tebal dan ruang besar lagi..saya tanya orang lain semua cakp baby mereka 7 bulan dah tendang kuat..tu yg nk tahu ada tak yg jenis macam saya.

2y ago

Saya 8 bulan baru tendang kuat sis

dah 8 bln ni rasa mencucuk dh.. kalau diam.. diam terus tido agknya 😂.. kalau dh aktif sampai kita nk ddk baring seme x boleh.. ni pun tgh gerak2 ni x bg ibu dia komplen 😂😂

Saya. Sebab baby dah membesar, jd ruang utk dia gerak tak banyak. Asalkan kiraan 10 tu ada.

sy msuk 8 bulan ni makin kuat tendangan c baby