Sakit perut

Assalamualaikum.. sy nak tanya.. normal tak kalau sakit perut.. rasa menyengat, kadang2 mcm kejang bahagian bawah perut.. lg pedih kalau baring melentang.. #18week

2 Balas

Normal 😊 tu sebab rahim tgh expand utk baby membesar. That’s why sakit. Insyaallah utk any pain, if baring mengiring ke kiri akan rasa lega.

3y ago

yaka.. sbb 1st pregnant dulu xda rasa mcm ni pun.. sakit berpanjangan plk kn.. hehe btw terima kasih ea🙆

baby makin besar. lebih selesa baring mengiring. sy takleh baring telentang rasa sakit dada

3y ago

tula.. sy ada mengiring jugak.. still jgk sakit... tido lentang pun nk betulkan pinggang.. sbb lama sgt sakit.. tu risau jgk.. kalau normal tu ok la.. hehe terima kasih eaa😁