Air puteh / air masak / mineral water or suam

Nak tanya saya preggy dah masuk 10 minggu tapi saya tak bole langsung minum air masak bila saya cuba minum tekak terasa pahit sangat sampai kan bole muntah , yang bole air manis macam bali , teh o , tapi tu la susu pun tak bole , yang saya minum dan bole msuk nestum 3in 1 , macm mana ye , bole share tak , cara nak atasi masalah ni ,

1 Balas

Kena minum air masak juga, time pregnant blh je minum air manis tp kena kurangkan sbb takut kna kencing manis pula, sis minum sikit2 je lama2 ok tu, awal preggy ni mmg lain sikit alahan

5y ago

Sis bgitau nurse