Mcm mana nak sama kan SAIZ payudara

Hi nak Tanya saya nk share payudara saya mengalamai SAIZ yg berbeza iaitu kiri lagi besar berbnding kanan anak skrg umur 1 tahun lebih..masih menyusu badan.. Bolehkah SAIZ payudara kembali normal mommy ada tips or petua tak... Rasa kurang keyakinan diri bila dgn suami😪

1 Balas

Hi, my mom selalu pesan kalau menyusukan anak kena bagi dua dua belah tak boleh bagi sebelah je. I pernah jugak jadi besar sebelah sebab time malam i bagi sebelah je. Ni tips yang mom i bgtau, bagi anak menyusu sebelah yang kecik dulu, bila rasa dah turun susu tukar belah yang besar. Harap dapat membantu sis. #TAPSupermoms