Payudara Besar Sebelah : Normal Ke?

Salam semua, sy nak tanya normal kenpayudara besar sebelah dan ada tips ke utk sama kan saiz semula? Dan apabila berhenti menyusu nanti akan sama balik ke saiz payudara kita? #bantusharing #firstbaby

1 Balas

normal je payudara besar sblh.. lebih2 lg klu bby cenderung utk DF belah yg besar tu.. tips sy xdek..😅 anak 1st dlu..breast kembali normal ke saiz asal.. tp tgk atas org jgk.. klu jenis breast besar..mybe 'jatuh' sikit.. kena rajin buat exercise la lps tu. bg otot tegang balik