Susu badan

Nak tanya. Saya mix feeding (breast milk+formula milk). Tapi baby lebih byk minum formula milk. kalau susu badan tak berapa nak ada after 2 month++ lahirkan baby sbb x sempat pump bila dh start bekerja, ada tak possibility susu akan byk semula sekiranya pump susu lebih kerap mulai skrg? kindly assist tq

1 Balas

Possible. Asalkan ada demand, ada la supply. Kena berdisilpin pam guna jadual. Belajar guna teknik mgepam susu