Air ketuban kurang (6.93)

Nak tanya saya mengandung 29 minggu 2 hari.. tadi g checkup doc kata air ketuban kurang... Nak tahu ada sapa2 yang sama Ngan saya.. apa yang perlu saya buat...

4 Balas

sy x pernah ada pengalaman tp selalu nampak org kata makan buah tembikai. apa2 pun sis boleh rujuk doc juga utk kepastian. smoga dipermudahkan sis..

Minum air kosong byk2 sis dgn mkn buah tembikai..sy pn pernah kurg jgk 9..lps tu alhamdulillah terus naik lps 2mggu

sis .. kena byk minum air kosong dan buah tembikai.. 😁 .. kerap ke tandas tu normal..

Tanya doktor pemakanan/minuman apa yg boleh tambah air ketuban.