Ruam di muka

Nak tanya , saya first mom . Baby saya baru 1 bulan lebih . Boleh suggest krim apa yang bagus untuk ruam dikulit muka baby? Makin teruk pula . Doktor cakao mungkin allergic susu . Tapi dah sebulan lebih baby saya minum takkan skrg baru allergic . Terima kasih ibu ibu semua sudi share pengalaman ☺️

8 Balas

try pkai krim ni, saya pkai dekat baby alhamdulillah ruam dah tak ada, klau kene gigit nyamuk pun boleh pkai krim ni, bintik bintik yg ada dekat muka atau perut pun boleh, pkai krim ni selepas mandi

1y ago

yup, boleh je nk bedung, tak bedung pun boleh tapi kene pastikan tngan dia jngan ke muka, boleh juga sapu dekat celah kelengkang untuk mengelakkan melecet