37minggu 6hari

Hi nak tanya saya dah 37week nk msuk 38week dah.. bila bangun tido mesti ada sedikit cecair.. tak berbau tapi cuma sedikit adakah itu tanda nak bersalin? Perlu pergi hospital atau tak ya? Sbb sy tak rasa sakit apa2 lagi cuma rsa sakit pinggang saja.. baby masih aktif.. ada sapa2 mcm ni jugak ke?

1 Balas

Berapa hari macam tu? Mungkin air ketuban atau peluh. Jika yakin air ketuban, pergi hospital untuk pemeriksaan ya.

2y ago

Sama-sama