38week dah ada tanda bersalin

Nak tanya experience mummy semua ,saya dah turun tanda darah masuk 2hari.. sakit belum rasa cuma kdg2 rasa sakit pinggang tp tak sakit sgt ,air ketumban belum pecah … dh pi check blum ada bukaan and baby masih aktif menendang… ada yg pengalaman mcm saya tak ??

2 Balas

sis cm saya 2 ari turun tanda darah ,,ulang alik g pac cek bukaan br 2cm ,,xd sakit apa2 lg n doc srh blik,,klu ad contraction kuat br dtg blik,,even ni kndgn yg ke 3 sy pn keliru sb ank first n 2nd turun tanda lendir drh tu n contraction skli dtg spital dh bkk 4cm trs naik LB ,,yg no 3 ni lain lak ragam dia😅

sorry mommy tkde pngalman ..first bby dan nak tahu juga ...mudahan ada yg pngalaman mnjwab soalan