Upt negatif .

Hi nak tanya . Saya da lewat period 11 tp upt negatif . Hmm . AdakAh saya check terlalu awl??

2 Balas

sy pregnant anak 2nd dulu 3 cek negetif pdhal dah lewat period...sekali x puas hati bawa dri p klinik minta scan...mula x nmpk...last 2 ada dh kantung d sebalik lemak 2 sy bersembunyi kata dr...terus dr sarankan buat buku pink

3y ago

hi akk,, masa lwat period tu akk ade sakit breast x?? sakit breast brpa lama sblum p klinik?

Nanti check lagi lepas seminggu ke kalau delay lagi. Tak pun, kadang2 sbb hormon tak stabil.