contraction false & contraction real

macam mane nak bezakan false & real punya ya? sekrang saya sakit 10saat lepastu hilang pstu lagi 10minit sakit balik? tu contraction false ke ? saya 37weeks6day harini pleasee mohon bantu mana tahu boleh tolong jawapkan tak? terima kasih sudah jawap soalan saya🥰

2 Balas

sy penah rasa cmtu. selang 10 minit rasa sakit. dah pegi PAC dah tp xde bukaan. doc suruh blk. esoknya dah xde rasa contraction..baby nak bergurau

makin lama makin panjang tak waktu sakit tu?