Rasa contraction

Hi semua, sy nak tanya rasa sakit contraction tu mcm sengugut ke? Ke macamana ya rasanya? Sbb tak pernah rasa. ##firstmom ##pleasehelp #firsttimemom #FTM

4 Balas

20 kali ganda period pain + pinggang rasa mcm patah 2..cuba research Hypnobirthing..saya buat masa bersalin anak ke 2, Alhamdulillah berkesan. Sakit mcm period pain je. Boleh tgk post dlm wall sy.

dia rasa sakit perut dalam masa sama perut jadi keras sangat. makin lama makin kerap sakit. masa sakit tu memang tak bole nak buat ap. kena duduk diam.

1st time mmg xpenah rasa laa 😅. senggugut tu 20% saja. lain2 tu bergantung pd bdn masing2 sama ada pain tolerance tinggi atau tak.

Rasa mcm pinggang nk tcabut😅 makin lama makin kerap