Rasa senak tidur telentang

Nak tanya, saya baru 15 weeks. Start hari ni bila tidur / baring terlentang rasa senak. Mcm ada benda berat tekan perut. Memang mcm tu ke? Normal ke?

2 Balas

Sama dgn sy. Lagipun tak digalakkan tidur terlentang. Sis boleh google kenapa ye. Sy kalau tidur memang wajib mengiring. Even baring kat sofa pun kena mengiring. Tak selesa terlentang. Rasa senak perut

2y ago

sis dh berapa minggu? sebab saya ingat baru 15 weeks baby kecik lg. x berat. itu yg yakin terlentang😂😂

Normal. Baby la tu.sy selalu bangun sbb risau pulak baby mengeras gtu