penggemar kafein

Nak tanya sape ada pengalaman sejak awal mengandung gemar sangat minum nescafe susu tiap pagi ada efect dkt anak or x..

2 Balas

Pengambilan kafien yg berlebihan masa pregnant ni xbagusnya sbb dia akn menyebabkan hb rendah..kalau blh hadkan sehari 1gelas shj.. Tp kalau lps puan amalkan shari segelas tu lps checkup hb puan drop adalah lebih baik puan elakkan pengambilan kafien😊

Sy pon awal2 mengandung suka sungguh nescafe.. Seblum nih.. Ta boleh minum. Angin. Time mengandung boleh pulak. Hehehe. Tp skrg sy kurang kan kafein. Minum tu minum jugak. Contoh cm shari skli minum.