Period

Nak tanya.. Sape ada pengalaman dah period seminggu.. Lps tu dah bersih dlm seminggu.. N seminggu sekali lagi dtg balik.. Bulan ni pn jadi benda yg same lagi.. Knape ye? Ada sbb ape jd mcm tu tiba2? X pernah lg kne mcm ni..

4 Balas

kadang2 sebab hormon xstabil. sy pernah mcm tu sekali. dua kali period dlm sebulan. kalau jadi lagi bulan seterusnya better jumpa doctor takut ada masalah hormon badan atau rahim.

3y ago

Baik.. Terima kasih banyak2 sis.. Ni pn masih period lagi.. Risau jgk

Jumpa doktor. Mid cycle bleeding sangat tak normal. Takut ada masalah lain. Polyp, endo, etc

3y ago

Yeke sis.. Baik.. Nanti sy pergi cek.. Sbb ni pnmasih period lg

Saya ada cuba upt tapi - ve.. Atau masalah rahim ke? Sy masih x thu..

jumpa doc sis. risau juga gitu..

3y ago

Baik2 sis.. Terima kasih banyak2