due lg smggu

nak tanya petua bg cpt bukaan/contraction dgn squat, jln itik , naik turun tangga, bsama suami...ad lagi x tips? mggu lepas ad rse sakit2 kat ari2 tp skjp je ptu hilang ttbe lg smggu due trus da xd false contraction😂 harap sgt baby kua sblm due...kalau kene induce rsa die mcm mne ya n brpa lama amik msa utk baby deliver? #1st baby

1 Balas

sy overdue 4 hari, xsmpat induce. Sama mcm puan jugak mcm2 aktiviti buat nk bg cepat bukaan.

3y ago

tula doc da pesan bole lebihkan 5hari je dr due xd bukaan trus induce...huhu...hrap xkene lah kan...