Perut Mengeras

Nak tanya, perut mengeras tu rasanya macam mana ? Perut rasa tegang ke ?? Ke lebih kurang macam perut kembung ?? Sy 1st time pregnant, so tak tahu macam mana rasanya perut mengeras.. Sebab nak masuk 3rd trimester ni perut rasa tak selesa jer kadang²..

3 Balas

Saya pun sama. Nak masuk 3rd trimester perut asyik rasa tak selesa. Lepas makan selalu rasa kembung perut lepas tu muntah balik sikit makanan yang dah makan.