21w TTC15yes

Nak tanya. Perlu ke hospital ke? Khamis - Ahad lepas ada balik melawat MIL dgn jarak perjalanan 4 jam. Sepanjang temph bercuti tu memang active bergerak & berjalan ke sana ke sini. Tadi terasa seperti ada cecair keluar. Sy rasakan mcm keputihan. Kesar dgn tisu ada kesan berwarna coklat. Then pakai pad ada secalit brownish spotting. Perut tak sakit. Biasa semuanya. Risau sebab ttc 15yrs.

21w TTC15yes
1 Balas

better pergi terus ke hospital..takut tanda2 nak gugur sis..

2y ago

Pergi dah sis.. Alhamdulillah x ada apa².. cuma dic kata dkt sblm pintu rahim tu ada kesan luka.. kite pun jd pelik..