Mainan Bayi

Nak tanya, perlu ke beli mainan bayi bila dia umur sebulan lebih ni? Sbb sy tak beli apa2 mainan pun lagi utk dia. Perlu ke sy beli segera?

13 Balas

sebulan dah boleh tummy time tu. beli mainan yg ada bunyi time goncang. tk perlu mahal2 kt shopee pun murah2 je. sbb kita nk galakkan sensory baby. untuk sebulan ni focus tummy time n deria penglihatan n pendengaran baby. bila tummy time, letak mainan depan baby untuk baby focus pada bunyi n warna.