Mainan Bayi

Nak tanya, perlu ke beli mainan bayi bila dia umur sebulan lebih ni? Sbb sy tak beli apa2 mainan pun lagi utk dia. Perlu ke sy beli segera?

13 Balas

cm kelakar pn ade awak ni. hehe. suka ati awk nak belikan ke tak, tp baby umur sebulan ni xperlu mainan sgt pn, cukup kita layan dia peluk² ckp² dgn dia pn dia da suka. da 3 bln nti bleh kot belikan dia teether ke utk gigit gatal gusi tu, tak pn toys picit bunyi² tu. tapi xyah la membazir awak. nti dia xdenye nak main sgt toys tu.. dia lg suka main remote tv, kunci kereta, mangkuk sudip kt dapo tu 🤭🤭