tilam bayi

Nak tanya penting ke tilam baby tuu. Ke tak beli pun takpe. Sebab ingat nanti baby tu duk atas katil maknye juga. Perlu ke tak ye beli?

24 Balas

1) tilam bayi x sama ngn tilam dewasa.. Cari yang khas untuk budak.. 2) cari tilam saiz yang besar sikit.. Agak2 boleh pkai smpai umo 3/4 taun... 3) cari yg boleh lipat.. Klau ank sy yg brand bamboo.. Boleh lipat ltk dlm kreta.. 4) cari tilam yg bersarung..boleh basuh atau tukar