Pre Menstrual Syndrome

Nak tanya pendapat mummy semua Saya kalau nak period, 10 hari sebelum mesti dah rasa Once rasa cramp kat perut, ehh nak period ke aku? Bila check tracker laaaa 10 hari lagi Lama lagi Saya start alert benda awal tahun ni Memang tiap bulan rasa Bila check, memang betul2 10 hari lagi Normal ke tak ek benda ni? Saya tgh usaha untuk 2nd child Benda ni ke yg buat susah nak lekat?

1 Balas

Haah samala saye. Cramp dulu sebelum period. Mungkin lain org lain tanda kot sis nk period. Rasanya normal je.