Patut ke pegi check di klinik?

Hai saya dah 11 hari lewat period. Saya dah buat ujian upt 2 kali tapi result negative. Saya ada rasa mual, perut kembung, rasa sebu & perut ada rasa cramp, kerap buang air, sakit kepala bila tgh hari. Nak buat kerja pun asyik bad mood je rasa semua benda tak kena. Patut ke saya pegi klinik atau tggu lagi smpai sebulan bru check upt lagi? #advicepls #mommybuntu #firstbaby

3 Balas

kalau period jenis regular, boleh je nk scan kt klinik utk cek keadaan rahim. Kalau nk tggu lg pn ok sambil2 cek upt. Kadang2 mslh hormon.

saya pon sama mabuk smue. check begative. tp bru 2 hri lewat. cuba plan smggu lgi utk check upt.

Same with me...4 hari lewat tp cek b4 ni mmg ngtif ..sblm ni xpnh lwat mcm ni