baby walker

nak tanya pendapat mommies semua pasal baby walker , banyak kebaikan atau banyak keburukan ?

2 Balas

Di canada walker di haramkan. Sbb bnyak kmalangan brlku. As long as msa baby dlm walker kita perhatikan dia ok. Jgn lepas tgn. Nk bg baby kuat otot kena bg dia merangkak . Sbb time tu dia guna bdan dia dri kpla smpai kaki. Sy cuma baby dduk dlm walker time makan ja. 😊

So far xnampak pulak keburukan walker. Malah dia tolong si kecil kta belajar berjalan. Cuma kalau dia sdh pro nanti, kena hati2 la. Sbb dia pndai mau panjat keluar dr walker. Esp, mau ambil mainan/barang. Haha.