Hye mommies.. Sy bakal bersalin next month secara caeser, tapi HB sy sekarang atas pagar je 11.++

Just nak tanya pendapat mommies dalam ni kalau2ada experience macam sy.

1 Balas

sis boleh coba amalkan makan maltofer setiap malam mkn 1 atau 2 sblm 2 sis blh bertanya terlebih dahulu kpd doktor..sbb saya makan ubat maltofel tu alhamdulillah hb saya okey atas 12..selain itu sis boleh makan lala kupang atau bayam merah untuk menambah darah (HB)