Air liur keluar banyak

Nak tanya pendapat momies semua..ada tak yang masa trimester pertama nih, air liur asyik keluar je. Kkdg smpai trsedak masa tido..😟😟...macam mana nak buat ye. Ada apa2 tips yang boleh dikongsikan. Berharap sangat...🥺🥺

6 Balas

Saya sampai ke trimester 2. Nk meludah je kerja. Makan asam pun tak jalan. Makan semua benda tak jalan. Last2 saya beli plastic yg masuk dlm keychain kt shopee. Mudahh dlm kete nk meludah. Now dah nk masuk 3rd trimester baru hilang

sy pon sma sis, bkn trimester prtma je.. spnjang mngandung ank prtma, bila tido bantal mmng banjir air liur smpaikn setiap mlm sy alas dgn kain sarung.. bertabah la sis

sy baru lepas kena anak no 4 kali ni , memang ada je ibu2 yg kena masa trimester 1 ni..

me too.. seksa aih.. sy mkn asam.. membantu la sikit.. huuhu

sy plk asyik nk ludah je air liur haha

sy sis..