Hi nak tanya normal ke awal pregnant ni air liur ibu rasa meleleh asyik nk keluar je😂

Hi nak tanya normal ke awal pregnant ni air liur ibu rasa mleleh asyik nk kluar je😂

2 Balas

Sama sis, nurse kata normal, saya kalau teringat makanan je lagi la, keja telan air liur, hahah, selalu bagi tau suami, suami kata mngadim sama la tuu🤭, sja suami gurau🤭

2y ago

hehe tulaa tp sy xde tringin mkn cuma xtau hrini air liur bertakung jaa dr td mcm makin bnyak pon ada😅😅

Ketika hamil, produksi air liur ini bisa meningkat hingga 2 liter per hari dan terjadi secara tiba-tiba. So biasa je 😊