Air liur meleleh

Macam mane nk buat anak asyik keluar air liur. Sampai dah setaon. Dr 4bulan lg meleleh. Ada cara x?

2 Balas

ada sebab die air liur meleleh kot. mgkn nk tambah gigi lg kn. mcm anak sy 2 tahun hari nie (1/2) pun meleleh air liur sampai basah baju + die gigit2 tgn die dalam seminggu dua nie. sy tertanya2 juga knape. should be 2 years gigi semua dah tumbuh kn. pergi dental untuk sapuan florida ptg td, doktor bgtau gigi belakang ada 2 tgh nk naik tumbuh.