Baby Tersedak

Hi mommyss. Nak tanya, normal ke baby 4 bulan banyak air liur sampai boleh menyebabkan baby tersedak and selalu batuk. Baby asyik trbangun je sbb trsedak air liur lepastu batuk2. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

kalau ank selalu mcm ni, suke sy kate kn, tdokn ank secara mengiring sikit. supaya lidah dia x tutup saluran tekak dia.

1y ago

ank sy pun bnyk air liur, tp setiap kali tidur dia mngiring sndiri...mgkin dia selesa mcm tu, sbb klau tidur trlntg mmg kdg dia buat gaya mcm nk munth