rambut

Nak tanya pendapat ibu² lah jugak tentang rambut semasa preg ni... Boleh tak olah rambut seperti curl or straigh...

3 Balas

kalau setakat iron rambut biasa xpe sis..klau buat cm ribonding ke apa y ltk ubat2 kt rambut xpyh lh sis.. camical..bahaya..lps hbs pantang lh baru buat rambut sis..

Tak digalakkan.tapi time sy pregnant anak no3 ad la 2kali sy curl then rebonding blek rambut (jgn tiru mcm sy) kadang tak semua org bernasib baik

takdigalakkan