Rambut baby

Hi macam mana Nak tahu baby kita rambut straight or curl pada usia 3 Bulan.. Any idea #SeriusTanya #ingintahu

4 Balas

Macam anak saya tak pernah bercukur atau gunting rambut. Bila rambut dia dah panjang baru tahu jenis rambut dia. Itu pun masa anak masuk setahun. So I guess tunggu rambut anak dah tumbuh panjang.

Takde jawapan sbb anak buah saya sorang rambut lurus setahun tiba2 masuk 2 tahun jadi curl. Rambut baby sendiri ni tercacak2 org kata lurus tp bila panjang yg bawah mcm wavy2

tak silap tgok jenis kasar kot. sbb anak saya masa curl tuh jadi kasar sikit. tapi bila potong ,normal sbb masa lahir normal je, lepas cukur tiba jadi curl.

anak saya nak kat setahun baru nampak curl.