Sakit Gigi

Nak tanya pendapat ibu pregnant sakit gigi boleh mkn ubat tahan sakit tak?? Sakit sgt tiba2 rasa sakit nyut2 rasa nk tumbuk orang ?

2 Balas

Xboleh kot sis.. Kalo gg berlubang better tumbuk cengkih smpi lumat dn masukkn kedalam gg berlubang tu.. Letak kapas kat atas n ggt

5y ago

Aahh sis.. Sian kat bby tkt effect kan.. Btw jaga diri ya sis 👌☺

Sb itu susu penting sis. Hormon hamil kuat

5y ago

Sy tau pregnant memang terus beli susu. Tapi dah tiga hari ni sakit gigi betul2 tak tahan. Malam tak boleh tidur 😭.