bengkung lepas bersalin

Nak tanya pendapat, bengkung yang mana satu lebih bagus dan senang digunakan? Bengkung tali? Bengkung zip? Bengkung yang ada pelekat?

11 Balas

Salam Saja nak share, KENAPA WANITA PERLUKAN BRA PB ?? • Faktor usia, menyebabkan BREAST MAKIN KENDUR 👉BRA PB BOLEH BANTU PUSH UP • Isi bawah KETIAK TERKUMPUL, kadang nampak macam ada 1 lagi BREAST.. 👉BRA PB boleh alirkan lemak dan susun ditempat asal • NIPLE MAKIN LAMA MAKIN GELAP 👉 BRA PB boleh bantu cerahkan semula,ikut warna kulit asal dengan cara lancarkan aliran darah. • Wanita risau BREAST CANCER 👉 BRA PB boleh bantu prorect sbb ia ada SULAMAN CHITOSAN DALAM CUP BRA. • Wanita baru lepas bersalin ada REKAHAN DI PERUT. 👉 BRA PB MAMPU KURANGKAN DENGAN CARA LANCARKAN ALIRAN DARAH. • Wanita bersalin RISAU KURANG SUSU BADAN 👉 BRA PB BOLEH BANTU MERIAHKAN SUSU, dengan cara lancarkan aliran darah sekitar breast. Nak tahu lebih lanjut http://www.wasap.my/60145177240

yg jenis pelekat tu lg elok sis . brtali ni klau ad org jaga n tolg psg kn ok la nk pkai . lps tu mse nk kencing leceh sikit nk bkk tali tu . uhuhu . bg sy jenis lekat lg batter dn slesa bila nk ke toilet .

5y ago

kt dlm on9 bnyk jual sis . shopee pon ad jual sis . boleh tngok . ad yg jenis psg 3 tu ok sis . psg kt perot . ats perot dgn peha kita .

Bengkung bertali sis, sbb die fit2 elok untk bdn supaya xmsok angin dan bdan jadi ngacam balik..sbb tu org dlu die xpkai jnis zip atau pelekat, sbb die mudah msok angin dn bdn jd x fit..

Sye byk gne yg jnis plekat je, sng nk bkk, sng nk pkai.. Lau yg jnis btali, pkai 3xje tu pn mak bidan tlg pkaikn😅

Kalau sy pakai bengkung yg org dlu2 pakai tu 2meter lebih tu....sbb selesa sngt......

Saya pakai yg tali sbb rasa lagi sedap..n pakai sampai 40 hari..gigih..

Sy smpai skrg x pndai nk pakai bengkung yg tali tu. 🤣

Bertali susah pasang..pelekat better or yang macam hook bra

5y ago

Thank you sis 😊 tau mana nak beli bengkung yang okay?

Bengkung pelekat tu kot senang ibu...huhu

Saya czer xpakai bengkung pun