PILIH BENGKUNG

Hai semua. Bole share mcm mana pilih bengkung untuk pantang? 1. Bengkung 1 tali 2. Bengkung 2 tali 3. Bengkung 8 tali 4. Bengkung tali + zip Yang mana memudahkan. Tq

1 Balas

Sy beli bengkung tali + zip. In case baby kene kuning, or ade emrgency x susah nk bukak

5y ago

X pasti. Tp dy mcm tali ikat dr atas smpai bawah. Tp fixed la ikatan tu nt. Tu kira kite sndiri adjust ikut saiz kite..pastu br guna zip . Zip ada dr saiz s - xl