Bengkung tali @zip

Hai. Saja nk survey..Bengkung macam mana yang elok ya.. yg tali or zip? #firstbaby #ingintahu

7 Balas

Beli 2in1..yg ada tali sekali ngan blh zip... Bila nk buka,, x perlu buka tali dh,, cuma buka zip je.. Jd nk pakai & buka senang..

Sy dlu acah gak nk pkai bengkung.. sekali mls nk ikat² Tali suami dh pgi keje. pntg sndiri. mlm bby ragam udahnye dlm almari jela

kalau nk selesa & ketat memang jenis bertali..sy beli dua² sbb kdang tkde org nk pkai kan yg tali sy pkai yg biasa

Kalau ada yg rajin tolong pakaikan yg bertali, boleh je. Kalau tak, zip je senang 😁

yg bertali..Klau yg berzip xberapa kemas

nak hasil terbaik tali la. nak mudah zip

sy suka bertali..