Persiapan Barangan Ibu dan Bayi

Nak tanya parents yg ada dalam apps ni. Start berapa bulan uolls dah siapkan barang2 untuk dibawa ke hospital bersalin? Boleh share? Tq. #FirstBorn #7months

23 Balas

Saya 28 weeks baru buat preparation, tu pun bila dah beli mesti ada lg yg takcukup

5y ago

Same here 😭 lepastu bila nak tambah beli barang pun susah skrg sbb kes covid ni. Alamak kedai baby dahla jauh pada rumah

Awal lagi bagus sis coz kadang kita lupa apa yg penting mau di beli..

Saya 7 months sya start lh brsiap2 barg2 baby untuk dbwa p hospital..

Masa anak first, 8bulan camtu baru siap packing2 barang.

Sy first time, dri 6 bln sdh start sikit2

Saya dari tempoh 7 hingga 8 bulan siapkan

😂😂😂 sya 27w dah lengkap beli.

Saya 30week dah standby dlm kereta

7 bln sy start beli...

30 week keatas