Pamper newborn

Nak Tanya pampers mmg dia boleh tembus ke kt belakang..anak berak pastu bila pegang try bau..kt tgn bau taik..saya pakai pamper molfix..tdi dlm pkul 7 saya tukar dh pampers..dalam pkul 10 nk tukar rase basah kt pampers bhgian belakang..mmg boleh tembus ke..pampers ape yg okay yer x tembus..saya first mom..jadi xtau sgt pamper mne yg okay utk newborn..

24 Balas

Newborn ni xboleh nak tunggu berapa jam berapa jam utk tukar sbb klau awal2 tu mmg dorang jenis kerap berak. Kadang tak kencing pun lagi tp dh kena tukar sebab berak. Kena selalu cek. Ada pampers daya serapan dia lambat jadi utk baby yg jenis kerap kencing/berak dia akan bertakung sebab lambat serap. Sy suggest offspring/applecrumby utk high end brand. Kalau nak senang access/beli, guna mamypoko. Boleh kata semua range mamypoko ni ok. Harga keras sikit tp xsakit hati asyik bocor