potong rambut

Nak tanya orang pragnant boleh ke potong rambut???

21 Balas

Boleh je sis..mcm sy ritu husben ptgkn pendek trus..nk2 ms preggy ni bdn cpt brpeluh... Mlm lg la kuat brpeluh smpai lencun..tu yg rs lebih selesa klu brambut pendek...senang nk kemas n nk uruskn

Sy masa 20weeks sy minta suami sy potongkan rambut sy sependek yg mungkin.. Sebb sy rimas.. Hihi.. Alhamdulillah ok jea smpai sekrng.. 😊

Kenapa ? ada orang cakap tak boleh ke?😂 Saya siap ptong pendek mcm lelaki terus sbab rambut asyik luruh 🤭🤭

Boleh je xde larangan apa2 pn. Sbb kbykkan lepas bersalin nti, rmbut kan mula gugurr better awal2 rapikn rmbut hehee

Saya potong rambut msa awal prgnent..msa tu alahan truk..nk sikat rmbut jd malas bla rmbt pnjg..tu yg potong . 😁

Klau org tua2 dlu ckp xblh..sbb nnti dlm pantang kte nk kena tocang tinggi2.. spaya batu meroyan xnaik at kpla

Uishh mesti lah boleh. Saya siap cut, wash & blow sis haha best gileee 😂

Ada apa2 masalah berlaku ker klw potong rambut mse preggy ?? 😂

Boleh. Xda masalah. Apa yg menyebabkan kata x boleh tu..?

Boleh je sis. Yg tak boleh tu buat hair treatment 🤗