19weeks #Firstbaby

Nak Tanya Normal Kee Daa 19Weeks Masih Tak Rasa Baby Gerak Lagi ? Hmm Semua Orang Daa Rasa Gerak But Saya Belom Dpt Rasa Lagi , Atau Saya Tak Perasan Rasa Baby Gerak Tuh ..

27 Balas

normal..sy minggu ke 24 baru ada rasa gerak tu pun xkuat.. sekarg dah 32 minggu skrg nk bernafas pun jd pendek sbb terasa kuat geraknya tgn kaki die punye tolak mcm nk keluar dri prut je rasa 😂😂😂

Bkn semua org. Sy masa 19weeks pun belum rasa lagi sis. 😊 dah 23weeks macam tu baru perasan baby gerak kat dalam. Tu pun slow saja mula2. Dah 24weeks makin kerap dan makin terasa. 😉

5y ago

Ouhh Huhu

Sy pn skg 19 week.. msa 15week da rasa bgetar galus dlm perut.. tpi awk jgn risau stiap org ada pgalama bbeza. Awk kerap bcakap, zikir dgn baby. Ada stgah org 20+ w bru rasa

Saya 16weeks dah mula rasa slow2..mula2 rasa tu ingatkan gelembung2 angin 😅 tapi bila dah selalu rasa tu baru sedar baby dah mula gerak..happy sangat 🥰

Normal sis. Maybe baby ada gerak, tapi sangat mild so sis pun tak terasa. Nurse ada cakap 20 week ke atas ada orang baru rasa sebab baby baru besar time tu

Bdn msing2 berbeza sis.. Cm sy mse ank first 23week bru rase bby grak.. Now preggy no3, cpt skit rase bby gerak..

Sy 17mggu kuat gerak dh sis..hri2 plk tu comel sangt..sis byk kan bersabar yer

Sy 18w pun x rasa lg sis.. Org kata anak pertama mmg lambat skit rase.. Positive ye sis..

Mungkin sis kulit perut tebal. Tu tak rasa lagi. Mereka yg rasa awal tu kulit perut nipis

5y ago

Ouhh Sis Bape Months Dapat Rasa ?

Normal je. I 19week bru tau pregnant tu pun sbb sakit kat ari ari lepas marathon