Berat Tak Naik Waktu Preggy

Nak tanya, normal ke tak kalau berat tak naik waktu pregnant? Saya dah 17weeks. Berat masih lagi kurang 2kg dari tarikh booking. Last scan masa 14 weeks, progress baby selari dengan minggu kandungan.

8 Balas

sama la sy pn berat x naik jugak.. mse bt buku hari tu 64kg..lpas tu turun 2kg cmtu..skrg 31w da berat 63kg statik. sy ade gdm on insulin,x kwal mkn pn tp ntah knp berat xnaik2..ni nurse kata nk monitor dlu berat..